lördag 23 juli 2011

Är sommaren slut eller har den ens börjat??

Vart tog sommaren vägen vi åkte på en veckas semester spanien och det var toppen väder och kvar var det 6 veckor med semester... Men inte en dag efter att vi kom hem har vi kunnat vara på stranden för att bada och sola nu är det 2 veckor kvar av semestern och då hoppas jag verkligen att det snart vänder och blir kanon varmt=)

Bloggandet och min symaskin har i stort sett stått stilla i sommar mycket för att platsen i våran nya lägenhet är väldigt begränsad och tygerna mm inte ligger helt i ordning som jag velat.. Åhhh vad vi längtar efter vårat hus nu.... vi hoppas på att få tillgång till huset innan jul så skulle vi kanske kunna flytta in efter nyår-hoppas=) Vi sitter hela kvällarna nu och letar nya möbler kollar olika lösningar för möblering, letar tapeter och golv och det känns som att det bara är huset som fattas nu;)

När jag började sy mina mössor 2009 var det inte så många som sydde just mössor i dessa tyger.. Nu kan man hitta dom överallt på olika nätsidor och bloggar, och alla har varierande priser både högt och lågt och det känns som att det är en om diskutterad fråga på alla möjliga sidor.
Jag kommer även i höst sälja mina mössor för 120kr och hoppas att många gamla och även nya kunder vill köpa en mössa.. Kom gärna med en beställning till lovedesign@hotmail.se Jag har även några färdig sydda mössor kvar som jag kommer lägga ut till en billigare peng snart..Mina tyger kommer också bli uppdaterad inom kort=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar